/


 

 

Hyr minigrävare 1500:- per dygn inkl moms. (8 körtimmar) Årsmodell 2016. Utrustad med powertilt. (Du kan tilta alla redskap 90 grader höger och vänster..) 


Detta är en egenskap man inte kan vara utan när man väl kört med tilt på maskinen. Användningsområdena ökar enormt då man slipper räta till med spade vid tex släntgrävning osv. Att kunna tilta 90 grader är även nått dem vanligt förekommande "släntskoporna" saknar. Säg att du ska dränera vid huset. Då är det mycket smidigt att kunna skrapa av kanterna med skopan tiltad max. Vilket inte går med en vanlig släntskopa med inbyggd hydralik.

Tillbehör som ingår är planeringsskopa 80cm, grävskopa 40cm och kabelskopa 20cm. Kvalitetskopor från svenska Engcon.

Vi kan även som en av få uthyrare i Värmland erbjuda att hyra till tjälkrok för maskinen, 250:- inkl moms.
När du ska gräva bort stubbar, häck osv. Eller har väldigt hård lera eller stenig mark du ska gräva i så är det ett tillbehör du inte vill vara utan.

Eftersom det sitter ett s30 snabbfäste på tar inte skopbyten mer än några minuter. Du kan även vända skoporna och köra dem baklänges. Tex när man ska lasta grus vid dränering är detta mycket effektivt. 

Sitter även radio/stereo i för den som vill koppla upp telefonen via Bluetooth och gräva till sina favoritlåtar.

Obs! På vissa av bilderna sitter det en gammal tiltmodell. Grävmaskinen är alltså utrustad med Powertilt i dagsläget vilket syns på bilden där även skopan är vänd illustreras. Bilden som visar grävdjup osv. Får man lägga till ca 30cm på då tilten bygger ungefär så mycket. Så väldigt bra räckvidd! Så max grävdjup är ca 2.65 med schaktbladet uppe.

Andra egenskaper är breddbara larver som möjliggör att komma in i väldigt trånga passager med larverna i minsta läget och fälla ut för bra stabilitet när du gräver.
Även svängbar bom när du ska gräva nära hus mm. Dvs armen går att vinkla nästan 160 grader i sidled.

I övrigt väldigt stark maskin för sin storlek (1,8ton. )Drar väldigt lite diesel. 

Vid frågor är det bara att ringa eller skicka sms. Vi försöker eftersträva så hög service som möjligt och det går att kontakta oss utanför vanliga kontorstider.

Priserna är hämtpris på släpkärra och kräver BE-körkort. Utkörning kan ordnas.
Vid längre uthyrningar går det att kontakta oss för en kostnadskalkyl.Vi befinner oss ungefär vid Karlstad flygplats. Närmare beskrivning fås per telefon.

Godkänd för F-skatt.

Mvh
Bergbråten Maskinuthyrning och Minigrävning